Opskrifter
Kanelsnegle med remonce i bradepande
Søndag, 21. juli 2013af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Kanelsnegle med remonce, der er bagt i en bradepande, er det oplagte valg af kage til foreningsmøder, skoleklasser, fødselsdage eller arbejdsweekend med familien. Kanelsnegle er også velegnet til at nedfryse. Del den forinden i mindre portioner, så er det lige til at tage et passende antal kanelsnegle ud. Lun blot de optøede kanelsnegle i 10 min. ved 175°. Så har du dejligt frisk bagværk.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/websites/udeoghjemme-dot-dk/website2/2013/juni/24/fagredaktion/lone-landmand/landmand-kanelsnegle/24-kanelsnegle-362x260-2.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
![https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg](https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)
![https://imgix.udeoghjemme.dk/kage-banner-uh-v2.jpg](https://imgix.udeoghjemme.dk/kage-banner-uh-v2.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)