Opskrifter

Bøf Wellington og madagaskarsauce

Tirsdag, 6. januar 2015af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Flot hovedret af oksemørbrad svøbt i blendede portobellosvampe, skalotteløg og hvidløg og indbagt i butterdej. Hertil en dejlig sauce med madagaskarpeberkorn, hvidløg og whisky.
https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg
https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/627d26ad550b4ad1962ed464e7ba29a7.jpg
https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/3c771d4a9daf4715ad2a9a919d135e31.jpg
https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/8bf4c4c7906c4b279398646924994811.jpg
https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/d2290312a577463a8cc61a8012ae9c80.jpg