Opskrifter

Æggewrap med spidskålsfyld og laks

Søndag, 1. september 2024Opskrift og foto fra bogen ”Nøglen til et stabilt blodsukker – Vind kampen mod type 2-diabetes” af Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
Følger du en diæt som diabetiker, er denne æggewrap med spidskålsfyld toppet med røget laks et sundt bud på en frokostret, der både er rig på fibre og omega-3.
30 min
1 personer
Æggewrap
2 æg
1 bæger pasteuriseret æggehvide
2 spsk. mælk
Salt
2 spsk. olivenolie eller 10 g smør
Fyld
100 g spidskål
150 g gulerødder
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk. pesto af oliven- eller rapsolie
1-2 spsk. sojasauce – kan udelades
Til servering
50 g røget laks
Evt. tørristede nigellafrø og lucernespirer til pynt