Opskrifter
Lakseroulade med dildcreme
Onsdag, 24. august 2011Af Christine Bille Nielsen, magasinetmad.dk. Foto: Henrik Freek.
Lav en skøn lakseroulade, hvis du står og mangler en velsmagende forret. Man kan lave denne lakseroulade som forret i god tid og tage den ud af fryseren, når den skal bruges.
2 t og 30 min
6 personer
Laks:
400 g røget laks i skiver
Bagepapir eller madpapir
Evt. alufolie
Dildcreme:
2½ dl cremefraiche 38 %
Skal og saft af 1 citron, usprøjtet
¼ tsk. salt samt friskkværnet peber
½ bundt dild
Til anretning:
1 spsk. olivenolie
1 spsk. friskpresset citronsaft
100 g spæde salatblade
Salt og friskkværnet peber
½ bundt dild
1 lille glas lakserogn
Godt brød eller flute