Opskrifter

Hjemmelavede påskeæg på 3 måder: Med likør, rom eller nougat

Tirsdag, 29. marts 2016(opd. I går)af Lars Juul
Her får du tre opskrifter på påskeæg dyppet i hvid, lys eller mørk chokolade. Du kan lave dem med smag af appelsin, Grand Marnier, rom eller nougat.
Påskeæg med appelsinskal, Grand Marnier og hvid chokolade
Fintrevet skal fra 2 usprøjtede appelsiner
Ca. et par tsk. sukker
200 g marcipan
Et par spsk. Grand Marnier
300 g hvid chokolade til at dyppe i
Kandiserede violer til pynt
Påskeæg med marcipan og mørk chokolade
200 g marcipan
300 g mørk chokolade
Nødde- eller sukkerpynt
Påskeæg med rosiner i rom og lys chokolade
40 g rosiner
1 dl mørk rom (eller portvin, Cherry Heering eller cognac)
200 g marcipan
300 g lys chokolade
Hakkede valnødder til pynt